Hoppa till innehåll

Industriteknik CNC

Yrkesinriktade utbildningar

Dagtid, 1500 poäng

Industriutbildning med gemensam ingång med möjlighet till fördjupning inom CNC - Skärande och bearbetning.

Förkunskapskrav

Du behöver ha förutsättningar att läsa en gymnasial yrkesutbildning. Bedöms du inte ha förutsättningar är du inte behörig att läsa den utbildning du har ansökt till.

Du ansvarar själv för att ladda upp dokument vi frågar efter. Vi kan efter sista ansökningsdag be dig ladda upp fler dokument som intygar det du skrivit i din ansökan.

Vi gör en kartläggning för att bedöma om du har förutsättningar att studera. Vi kartlägger dina språkkunskaper, utbildningsbakgrund, yrkeserfarenhet, motivation och studievana. Det är viktigt att du beskriver dina tidigare studier och arbeten i din ansökan. Om vi behöver ytterligare information blir du kallad till ett obligatoriskt kunskapstest och/eller ett kartläggande samtal.

 

Ämnes-/kursplan

INXABR

Anmälningskod

**INDUSTRI CNC

Skolform

Gymnasial utbildning

Extern länk

Klicka här för mer information (Länk till extern sida.)

Kurser (15 st)

1 Kursstart

 1. Kursstart 4838828

  Kursstart
  Ansökan stänger
  Kurslängd
  Slutdatum
  Studietakt

  Beskrivning

  Heltidsstudier 2-4 dagar i veckan och schema ges vid kursstart. Om du är folkbokförd i en annan kommun behöver du ansöka om interkommunal ersättning (IKE). Vi behöver svar från din hemkommun senast sista ansökningsdag. Du betalar själv för kurslitteratur,resor och skyddskläder. Ansvarig rektor: Anna Hallgren.