Hoppa till innehåll

Bygg och anläggning

Yrkesinriktade utbildningar

Dagtid, 1500 poäng

Vill du vara en del av samhällsuppbyggnaden? Bygg och anläggnings utbildningen är en praktisk utbildning som ger dig stora möjligheter till jobb efter utbildningen. Efter den inledande orienteringskursen på två veckor söker du någon av inriktningarna Måleri, Betong och Mark och anläggning. Är det fler antal sökanden än platser till en inriktning blir det lottning.

Förkunskapskrav

Du behöver ha förutsättningar att läsa en gymnasial yrkesutbildning. Bedöms du inte ha förutsättningar är du inte behörig att läsa den utbildning du har ansökt till.

Du ansvarar själv för att ladda upp dokument vi frågar efter. Vi kan efter sista ansökningsdag be dig ladda upp fler dokument som intygar det du skrivit i din ansökan.

Vi gör en kartläggning för att bedöma om du har förutsättningar att studera. Vi kartlägger dina språkkunskaper, utbildningsbakgrund, yrkeserfarenhet, motivation och studievana. Det är viktigt att du beskriver dina tidigare studier och arbeten i din ansökan. Om vi behöver ytterligare information blir du kallad till ett obligatoriskt kunskapstest och/eller ett kartläggande samtal.

Ämnes-/kursplan

BAXABR (Länk till extern sida.)

Anmälningskod

**BYGG ANLÄGG

Skolform

Gymnasial utbildning

Extern länk

Klicka här för mer information (Länk till extern sida.)

Kurser (2 st)

  • Bygg och anläggning 1 (BYGBYG01)
  • Orienteringskurs Introduktionskurs (KGYORI11C50)

0 Kursstarter

  • Det finns inga kursstarter att ansöka till.