Hoppa till innehåll

Barnskötare lärlingsutbildning

Yrkesinriktade utbildningar

Dagtid, 1300 poäng

Som barnskötare arbetar du med att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse i förskolan. Att ge omsorg, leka och vara utomhus är viktiga delar i jobbet. Du ansvarar också för kontakt med föräldrar samt utvecklar den pedagogiska planeringen tillsammans med förskolläraren. Utbildningen ger också goda kunskaper för yrken inom skola och fritidsverksamhet.

Utbildningen passar dig som:

Förkunskapskrav

Du behöver ha förutsättningar att läsa en gymnasial yrkesutbildning. Bedöms du inte ha förutsättningar är du inte behörig att läsa den utbildning du har ansökt till.

Du ansvarar själv för att ladda upp dokument vi frågar efter. Vi kan efter sista ansökningsdag be dig ladda upp fler dokument som intygar det du skrivit i din ansökan.

Vi gör en kartläggning för att bedöma om du har förutsättningar att studera. Vi kartlägger dina språkkunskaper, utbildningsbakgrund, yrkeserfarenhet, motivation och studievana. Det är viktigt att du beskriver dina tidigare studier och arbeten i din ansökan. Om vi behöver ytterligare information blir du kallad till ett obligatoriskt kunskapstest och/eller ett kartläggande samtal.

Ämnes-/kursplan

BFXABR

Anmälningskod

**BF LAR

Skolform

Gymnasial utbildning

Extern länk

Klicka här för mer information (Länk till extern sida.)

Kurser

0 Kursstarter

  • Det finns inga kursstarter att ansöka till.